Megújult a cnv.hu!

ráncfelvarrás helyett teljes nagygenerál


feltöltve: 2014-03-29
Lassan 4 éve már, hogy leprogramoztam a tartalom kezelő rendszert ehhez az oldalhoz. (Az előtt csak statikus HTML oldalak voltak, és az már a cnv.hu 2006-os indulásakor sem számított túl korszerűnek : )

Azóta sok konstruktív visszajelzést kaptam a megjelenést, olvashatóságot, és persze teljesítményt (illetve annak hiányát) illetően. Nekem is egyre konkrétabb elképzeléseim lettek arról, hogyan tehetném jobbá ezt az oldalt. Miután februárban lediplomáztam, nem tudtam mihez kezdeni a hirtelen támadt rengeteg szabadidőmmel (na jó ez így nem igaz : ) így nekiláttam.
Ami egyszerű csinosítgatásnak, optimalizálásnak indult, abból végül teljes arculat átalakítás, és alapos kód refaktoring lett: több lépcsőben, lényegében újraírtam a tartalomkezelőt. (A most látható változásokon kívül a csőben van még a többnyelvű változat is, a tartalomkezelőt előre felkészítettem rá, már csak a cikkeket kell lefordítanom.)

Az eredmény egy remélhetően sokkal felhasználóbarátabb, kényelmesebb, tetszetősebb, és nem utolsósorban gyorsabb oldal lett.

A benchmarkokat már megkérdeztem erről, most mondjátok el Ti is, mit gondoltok az új oldalról? : )
Címkék: Blog szolgálati közlemény

Hozzászólások
Ehhez a tartalomhoz még nincs hozzászólás... Mondd el a véleményed!